Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2017 11:49 - Астрологична прогноза за 2017 г .
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
0



Предстои ни интензивна и динамична година с огромен потенциал за постижения и реализация на всички, които ще почувстват подсъзнателен натиск за трансформация и разширение на мислите, идеите и идеалите в посока на безусловната любов, мира, красотата, радостта и хармонията, за постигане на взаимодействие основано на толерантност, сътрудничество и уважение.
Положените съзнателни усилия за организиране и планиране на действията ни подкрепящи от една страна личностното ни усъвършенстване и реализация, което да бъде в основата за трансформация на обществото като едно цяло работещо в сътрудничество и в полза за благополучието на отделния индивид ще бъдат възнаградени с успех.
2017 обещава успех за действащите и предприемчиви хора. Инициатива, трудолюбие, щедрост, великодушие, благородство и честност са водещите черти за този период от време. Интересни неща очакват онези, които решат да действат.
От края на март космичните енергии ще ни дарят с мощен огнен щит против всички опасности. Това ще ни даде възможност за натрупване на потенциална енергия и сила. Огненият щит (големият тригон) между Сатурн, Уран и Северния възел ще бъде източник на пълна увереност, късмет и разкриване на всички творчески сили за реализиране на целите и мечтите ни.
Обаче!!!
Ако човек е блокирал себе си поради вибрациите на страха, омразата, гнева, злобата, завистта, недоволството, мрънкането и т.н. ще се окаже в застой и без перспектива пред себе си.
Всеки, който избере да действа за своята лична трансформация в полза и за благото на цялото общество ще бъде мощно подкрепян от космичните енергии и подпомогнат в преодоляването на всяко затруднение. Ще живее с лекота, радост и оптимизъм. Ще се чувства защитен, хармонизиран и стабилизиран, обичан и благословен.
2017 година е и под знака на огненият петел, и ще донесе на всички представители на зодиака приятни ярки изненади. Сега повече от всякога сякаш манна небесна пада право в ръцете ни и ни дава чудеса или тайни знания. През настъпващата година прагматизмът и реализмът ще са без конкуренция. Препоръчително е също да заложите на честността и откровеността, без остарели догми, предразсъдъци и неработещи модели на поведение от миналото. съставена от Рая Петрова на 08.12.2016 г.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214058
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930