Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 12:41 - Нумерология - Родените на 4 /четвърто/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7857 Коментари: 0 Гласове:
1



 РОДЕНИТЕ НА ЧЕТВЪРТО ЧИСЛО

Основните черти на характера на родените на 4 число на месеца са ум и песимизъм. Обикновено притежателите на това число имат бляскава академична кариера. Тяхната наблюдателност е изключително остра и те много бързо заучават. Сред хората са, които най-лесно се обучават, защото схватливостта им е остра и бърза. Те са ефикасни и добри работници, без да са свръхенергични. Вродената им интелигентност им помага да намират начини и средства, за да си свършат работата систематично и методично, без да се налага да я претупват. Трудно се ядосват и много рядко се карат. Прахосници са. Парите при тях си отиват с бързината, с която са дошли.

Емоции и секс. Както бе вече казано, числото 4 не се ангажират емоционално и с лекота. Но веднъж сторили го, привързаността им е за цял живот. Те са верни не по задължение, а защото не им е лесно да обичат. След като веднъж дадат любовта си, тя не може да се дели от друг.

Сексуалният им апетит е умерен, но съвсем не може да се каже, че са слаби. Те не са нито с намалена, нито с повишена сексуалност и не им е трудно да си намерят сексуално съвместим партньор. Емоционално нещата са различни. Родени песимисти, живеят в атмосфера на постоянна унилост. Това може да е ужасно напрежение за околните, защото трудно се съжителства с песимизъм и недоверие. Тези две черти са предходници на много разрушителна енергия - зеленоокото чудовище ревност. Тъй като нямат голямо доверие в себе си, те се нуждаят от постоянно успокояване. И ако не го получат, стават раздразнителни и избухливи поради вътрешното си чувство за несигурност. Въпреки това се справят много добре, ако винаги имат някой да ги окуражава и да поддържа духа им.

Отрицателни качества. Въпреки многото положителни качества като интелигентност, вярност и работоспособност, числата 4 рядко постигат голям успех в живота, защото отричат положителните си качества с краен песимизъм. Поради тенденцията да гледат винаги на нещата откъм черната им страна и недостатъчната увереност, често оставят добрите възможности да им се изплъзнат. Вместо да направят максимално усилие и да вземат каквото дойде, те имат нещастната склонност да не предприемат изобщо никакъв опит, защото „така или иначе от това няма да излезе нищо". Те нямат силата да се изправят пред спънки и предпочитат да не опитват изобщо, само и само да не претърпят поражение, без да разбират, че по-голямо поражение е да не опитат, отколкото да опиташ и да не успееш. При пропуснатите добри възможности и последвал провал, гледката на връстници, които напредват в живота, само задълбочава тяхната потиснатост и песимизъм. В крайни случаи това чувство на неспособност и несигурност може да доведе до пълен срив. Трябва да се взимат предпазни мерки, за да се избегне това на всяка цена.

Числото 4 са разсипници. Парите си отиват така, както идват. Те не могат да пестят и във време на нужда са извънредно потиснати, защото не намират средства, за да посрещнат разходите си. Това, от своя страна, води до още по-голяма потиснатост и чувството им за несигурност нараства. В същност може със сигурност да се каже, че несигурността и песимизмът са ключовите думи в душевността на родените под влиянието на числото 4.

Хармонични взаимоотношения. Партньорите или приятелите на числото 4 трябва да са тип, който може постоянно да ги утешава. Духът им трябва постоянно да се повдига. Накратко, те се нуждаят от човек, на когото да се облягат през цялото време. Ако бъдат лишени от опора, нагазват и затъват все по-дълбоко и по-дълбоко в морето на несигурността, което сами са си създали. Околните трябва да са паметник на търпението и силата, защото не е лесно да живееш с някого, който постоянно се нуждае от морална подкрепа. От своя страна партньорката (партньорът) на числото 4 може да е сигурен в неизменната вярност, защото такива хора не отдават чувствата си лесно, но веднъж отдали ги, им остават верни завинаги. Числото 4 са много сигурен залог, защото не се отвръщат от избраните партньори.

Болести. Болестите, от които числото 4 е най-вероятно да страда, са на бъбреците. Също така болки в гърба и главоболие са постоянен източник на тормоз. Гловоболието най-вероятно се дължи на напрежение, причинено от краен песимизъм и депресия.

Лекове. Родените под влиянието на числото 4 трябва да избягват пикантните храни.

Съвети. Притежателите на това число не могат никога да са напълно щастливи в този материален свят. Въпреки факта, че са неизменно предани и верни на партньорите и приятелите си, песимизмът им прави живота с тях изключително труден. Много често те пропъждат именно хората, от които така отчаяно се нуждаят поради постоянните си искания за утешаване. Те са като душевни паразити, които се хранят от околните, докато изцедят всичките им чувства и в процеса на това ги прогонват. След това се чувстват загубени и предадени, без да разбират, че самите те са причината за това предателство. Като пропускат появили се възможности, те естествено изостават и вместо да анализират причините, са склонни вътрешно да обвиняват света в дискриминация.

Тези хора трябва на всяка цена да преодолеят чувството на неадекватност, от което страдат, защото често самите те са причина за собствения си провал. Трябва да се опитат да не се облягат на другите и да имат вяра в себе си. Притежават много добри качества и трябва да ги развиват, вместо да се давят в песимизъм и самосъжаление.

Малко хора са така методични като числото 4 и тяхната работоспособност е от най-висш порядък. Ако самоанализираха себе си систематично и методично, както анализират другите си работи, щяха да са много по-щастливи, и не биха допуснали успеха, за който копнеят, да им се изплъзне поради собственият им отрицателен начин на мислене.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Камъкът, най-благотворен за числото 4, е аквамарин.

Метали, носещи щастие. За родените под това число щастливият метал е бронз, който се съчетава с други жълти метали носи голям късмет.

Цвят, носещ щастие. Хората, родени под влиянието на числото 4, трябва да носят през цялото време нещо в светлосиньо или бяло. Най-лесният начин да се носи нещо в един от двата цвята, е кърпичка.

Щастливи числа. Числата в най-голяма хармония с числото 4 са:

а)  Числото 1 и числата, чиито цифри, събрани, дават 1, например 10, 19 и 28.

б) Друго число 4. Двама с едно и също число се разбират така, както никой друг не може.

в) Числото 8 и числата, сумата от чиито цифри е простото число 8, например 17 и 26.

Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към числото 4 са:

а) Числото 3 и числата, чиито цифри, събрани, дават простото число 3 - като 12, 21 и 30.

Всички други числа са неутрални и не засягат особено субекта.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 4 са 4, 13, 22 и 31 число на всеки месец.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под това число са 3, 17, 23.

Благоприятни дни. Благоприятните дни на седмицата за родените на 4 число в месеца са събота, неделя и понеделник. Ако случайно някой от тези дни се падне на датите, споменати в пре­дишния абзац, благоприятният ефект нараства.

Неблагоприятни дни. Най-неблагоприятният ден за родените на 4 число е петък.

Благопритни месеци. За родените под влиянието на това число най-благоприятните месеци на годината са май и ноември.

Неблагоприятни месеци. Хората, родени под влиянието на числото 4, трябва да пазят здравето си през месеците февруари, юли, август и септември.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1758556
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031