Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2017 01:18 - Завръщане от планетата Ариел. Посланието на ариелианци и архангел АРИЕЛ. /Фантастичен разказ/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 4619 Коментари: 1 Гласове:
16

Последна промяна: 22.03.2017 01:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
imageКазвам се Дара и съм капитан на междугалактическия кораб НОВА ЗВЕЗДА. Завръщам се от мисия до планетата Ариел. Още съм развълнувана и изпълнена с радост и усмивка грее на лицето ми.

        Това преживяване на тази прекрасна планета, чудесата, които видяхме там, всичко, което научихме, аз и екипажа ми, радостта на споделянето, любовта и музиката струящи във всичко, трудно могат да се опишат.

        И сега завръщайки се на Земята през Слънцето, ние носехме знания, радост и много изненади за всички.

        Всички на Ариел и Сириус обичащи ни сме всъщност ние отново. Те са ние и ние сме тях. Благодарение на преживяването там в нас, в мен се отключи знанието, мъдростта и искрата на това, кои сме и винаги сме били.

        Цялата мъдрост на Светлината освети всичко в нас и ни свърза с любящия кристал на сърцата ни, с душата ни и с БОЖЕСТВЕНИЯ ДУХ във всичко.

        Спряхме борбата със себе си и с всичко и се оставихме да потънем в мекотата и спокойствието на душата.

        Там всичко е ефирно, леко и цветно. Навсякъде струи светлина от дъгата, всички пеят и се смеят. Всичко преминава от една форма в друга и пак обединявайки се в светлина.

        Корабът, с който пътуваме стана светлина и музика и се вля в лъчите и така ние отново се връщахме на Земята.

Но, как започна всичко…..

        Започна при първия ми контакт с Архангел Ариел, пазителката на щастието и изобилието и обичаща планетата Земя и ариелианците. Те се свързаха с мен когато бях в дълбока медитация и ми дадоха това прекрасно послание за всички нас.

„Привет мила Дара и наши братя и сестри от Земята,

        Идваме от другия край на Вселената, да бъдем с вас земляните, нашите братя и сестри, да ви дарим своята помощ и обич.

Ние сме свързани със Сириус както и вие и имаме общи корени.

        При нас всичко блести в бяло-златна светлина. Всичко трепти в радостна хармония и музиката на сферите е навсякъде. Ние пеем и музиката и светлината са нашият живот.

        Идваме да ви дарим нашите знания за лечебната сила на музиката и светлината и да ви кажем, че не сте сами и много светли същества са с вас и ви обичат.

        Ние общуваме помежду си с пеене и всеки тон е лечебен, той има своя форма и цвят, а заедно те образуват различни красиви пеещи и цветни комбинации от фигури в различни измерения, които се движат, преминават една в дуга и се разтварят отново в бяла блестяща светлина.

Те излъчват радост и щастие, които вибрират и обхващат всичко, лекуват всичко, изграждат и споделят.

        При нас цари радост, мир, милосърдие и топлина. За да се случи това и ние изминахме нашия път към многоизмерната си любяща същност и природа.

Искаме да ви помогнем да се върнете към изначалното знание за любовта, светлината, музиката и цветовете на дъгата. Да откриете за вас силата на огъня и водата, въздуха и земята.

Да бъдете в мир, хармония и радост, приемайки всичко и сливайки се с него. Да усетите единната природа на цялата мъдра Вселена. Да откриете коридорите на „времето“ и порталите на промяната. Да се научите на съзерцание и да потъвате в себе си, а оттам и във Вселената откривайки изконната си Божественост и да разберете, че разделение няма, а всичко е единно.

Вие сте Божествени и можете да постигнете всичко, да откриете мира в душата си и да усетите трептящата радост на Всемира.

Да откриете този, който сте истинския АЗ, единен, любящ и цялостен.

Скъпи хора, искаме да ви научим да не се поддавате на страховете си, а да ги приемате и разтваряте в светлината.

Ние дойдохме при вас по златните  лъчи на светлината, които идват към вас от централното  Слънце на Вселената и се свързват със сърцата ви и със сърцето на ГАЯ. Знайте, скъпи хора, че има от всичко за всички. Изобилието тече към вас винаги.

Светлината е мъдрост, тя е чистота и спокойствие.Тя обединява осветявайки. Ин и Ян, топлина и студ и всичко е едно цяло и преминава от едно в друго, както водата.

Дойдохме от Слънцето, което е вход към различни системи и измерения.  То е любящо, топло и ви дарява светлина, топлина и яснота. То ви лекува и ви дава знания.

Ние сме до вас и общуваме с вас с мислите ви, като сега ви предаваме това знание и ви изпълваме с радост, за да я приемете с храма на сърцата си.

Когато се почувствате тъжни, пребивавайте в храма на сърцето си, слушайки музика, която ви свързва с цялия Всемир, или си попейте и ще привлечете енергията на любовта, която ще ви дари радост и изцеление.

Вярвайте в положителния изход във всичко, в мира и любовта.

Примайте всичко като река, течете и се отпуснете в промяната, знаейки, че като се отпуснете мъката ще се преобразува в радост.

И нека Божествената искра се разгори в душата ви и ще си спомните в тук и сега за този обичащия АЗ, вътре във вас.

Тук сме с вас, само ни потърсете в Светлината.

Архангел Ариел, Касиел, Тара и всички ваши братя и сестри от Ариел и СИРИУС"

ЖОЗЕТА

 image

 image




Гласувай:
16



1. palada - Благодаря Жозета!
29.03.2017 22:27
Благодаря на Ариел и Сириус!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976851
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031