Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
22.03.2017 18:00 - Инструкции за построяване на СВЕТЛИНЕН КОСМИЧЕСКИ КОРАБ на НЕМЕЗИАНСКИ език
Автор: deathmetalverses Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1212 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Ние, немезианците, сме изключително миролюбив древен космически народ, овладял технологиите за пътуване във време-пространството преди около 4 милиона земни години.  Немезис е населен от три разумни раси - хуманоиди, еднорози и котки-тигри, които живеят в хармония и симбиоза помежду си и с околната среда. Планетата ни се намира на 44 светлинни години от Земята, която сме посещавали многократно, но без да се намесваме във вашите дела. По традиция се водим "империя", но политическият режим е федеративна парламентарна република с пряка демокрация. В Галактическия съюз на Немезис влизат и 10 други разумни древни светове - като най-значителният ни партньор е планетата Маюри. Преди около 400 земни години нашият Отбранителен флот разгроми на базовата им планета - Рокоакхани, космическите пирати-канибали и роботърговци, които са провеждали и на Земята зловещи генетични експерименти.
Част от техният генетичен материал е вложен в човешкото ДНК, убиването на животни и себеподобни - за храна и власт над други хора, е следствие от техните зловещи опити в миналото. Ние, немезианците, сме предимно вегани и вегетарианци, но също така консумираме и морски дарове. 70 % от повърхността на Немезис е океан.  
Бихме могли да подарим на човечеството  много напредничави технологии, с които да излекувате замърсената си планета и отровените си души, например тази - за пътуване във време-пространството, безвъзмездно, но първо трябва да съзнателно да промените начина си на мислене и неразумно, самоубийствено поведение. Първата стъпка е да се откажете от индустриалното развъждане на животни, които след това убивате, за да се нахраните и така отравяте телата и ума си с токсини. Стресът, който преживяват животните при убиването им, както и ГМО-продуктите, с които ги храните, развиват у хората агресивното поведение и нездравословното желание да доминират над другите на всяка цена. Желането да убиваш... 
Един от нашите резиденти във вашия свят е капитан-лейтенантът и трикратен герой от войната с галактическите пирати-канибали Джак Б. Салвадор...


image
image
image
image
image
image
image
image

image
HOW TO BUILD A LIGHT-SPEED STARSHIP? Instructions on Nemesian Languague. Artist: Jack B. Salvador (Zdravko B. Spassov), 1992. Как да построим космически кораб, който се движи със скоростта на светлината - инструкции на немезиански език. Художник: Аз, 1992.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9571540
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!