Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2012 18:50 - КЪДЕ ОТИВАМЕ СЛЕД СМЪРТТА /откъс/
Автор: ivoki Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2545 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

.

..............”Една от така наречените "велики мистерии" е къде отиваме след края на физическия ни живот. Църквата казва в рая или ада, каквото и да означава това, а материалистичната наука казва, че не отиваме никъде, защото този свят е всичко, което съществува. Всъщност, океанът на съзнанието, който наричаме Сътворение или Бог, притежава безброй нива на еволюция или честоти на вълните. В пространството, което заема вашето тяло сега, са разположени всички честоти на всички радио- и телевизионни станции, покриващи вашата област. Вие не можете да ги видите и те не могат да се видят една друга, въпреки че делят едно и също пространство, тъй като се намират на различни честоти на вълните. Настройте радиото на една от тези вълнови честоти и това ще е станцията, която ще чуете. Честотата се превръща в радио-реалност, в нейния "свят". Придвижете скалата на друга станция и радио-реалността се променя. Същото е и при нас.В този момент ние сме настроени на плътна физическа вълнова честота, която наричаме Вселена, но когато "умрем", съзнанието ни напуска тялото и се придвижва до друга честота на вълната.Онова, което наричаме "духове", са същества - разум, дух - на друга дължина на вълните. Те често изглеждат като мъгла или прозрачни, защото ние не ги виждаме от тяхната честота, а от нашата. Същото е, когато скалата на радиото не е уловила добре станцията и вие получавате неясен, притъпен сигнал. Ще доминира онази станция, която е най-близо до скалата, но вие ще чувате и други станции. Образно казано, точно това става, когато видим призрак. Ако бяхте на същата честота като призрака, той би изглеждал точно толкова истински, колкото и вие.Извънземните, за които ще говоря, действат най-вече на честотите на другите, поради което някои хора ги виждат, а други - не. Зависи от това дали сте в състояние да направите този психически скок, за да се настроите на други нива.Настройвайки своето съзнание на друга честота на вълната, информацията може да стане достояние на този свят. Това е процесът, който наричаме установяване на връзка чрез контактьорство, медиумни способности или психическо настройване. В своите физически и математически изследвания истински непредубедените учени показват, че на практика

 

Сътворението е съставено от честоти и че съзнанието във всеки един е вечно. Те обаче трябва да се борят с прикриването на тези знания от научните институции и манипулаторите, които ги контролират. Тези институции искат вие да вярвате, че материалният свят е единствен и че всички ние сме космически "случайности" от еволюцията, които не съществуват преди раждането или след смъртта. Каква глупост!“........

                                                                          Дейвид Айк  из "БУНТЪТ НА РОБОТИТЕ"




Гласувай:
5



1. анонимен - Е да де. . Също като оная глупост, ...
05.11.2012 19:45
Е да де.. Също като оная глупост, звучаща като:' Има само Днес и Сега'! Ами да се подават на глупостите като искат.. Ето и медиумството.. психическото пренастройване чрез контактьорство и тн опасни игри.. Да им се подaват като искат.. И да се превърнат в зомбита, роби на ония сили, които се опитват да провалят Безначалното и Безкрайното.. Да, ама НЕ! Силни са, вярно е, но само за тези, които на са препасали добре.. КРЪСТА! Интересно четиво, плод на онова мислене, което играе в ограничеността си. Не го отхвърлям, но и не приемам. За останалите- както преценят.
цитирай
2. ivoki - анонимен 1
05.11.2012 20:04
Всеки има право да има мнение и да класифицира всепризнати умове, като "глупост" и "ограниченост". А моето мнение не е задължително за никого, както и Вашето. Но историята показва, че всеки фанатизъм е вреден и разрушителен.Няма да давам примери. Аз се уча всеки ден и от най-малкият мой брат. Изкуство е да намерим баланс и равновесие, а не да търсим "битки" и с агресия да налагаме собственото си мнение........... ок?
цитирай
3. анонимен - Здравейте. Аз съм анонимен 3 явно. ...
05.11.2012 20:13
Здравейте. Аз съм анонимен 3 явно. Прав сте, но не видях никъде анонимен 1 да налага мнение. Напротив! По отворен коментар не съм видял. Приятно четене!:)
цитирай
4. ivoki - анонимен 3
05.11.2012 20:27
Не съм обвинил с нищо анонимен 1. Споделих моята позиция, но да определяш нещо, като "глупост" и "ограниченост" за велики умове ми се струва доста абсурдно. Иначе уважавам всяко мнение...... Надявам се и моето мнение да се уважава.
цитирай
5. ivoki - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ 490 ДУШИ, КОИТО ...
06.11.2012 17:03
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ 490 ДУШИ, КОИТО ПРОЧЕТОХА ПОСТА МИ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoki
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3827082
Постинги: 2782
Коментари: 3628
Гласове: 10173
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930